AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep tutmak

Kahve falında akrep tutmak

Kahve falında akrep tutmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, solan yüzünün güleceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, duyguların karşılık bulacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep tutmak gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında akrep tutmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep kusmak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, huzurunun artacağına işarettir.

Kahve falında akrep eti yemek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz akrep öldürmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında böcek akrep görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında akrebin kovaladığını görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde akrep görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir