AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine tatlı ikram etmek

Kahve falında birine tatlı ikram etmek

Kahve falında birine tatlı ikram etmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, sağlığının da bozulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında birine tatlı ikram etmek gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine tatlı ikram etmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı ikram etmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ticarete adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı ikramı almak yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir