AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı ikramı almak

Kahve falında tatlı ikramı almak

Kahve falında tatlı ikramı almak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tatlı ikramı almak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında birine tatlı ikram etmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, büyük bir makama geleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı ikramı almak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı ikram etmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir