AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Kahve falında tatlı yemek ve ikram etmek saygınlık göreceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında tatlı ikram etmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı ikram ettiğini görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, ona kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kabak tatlısı ikram etmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı ikramı almak parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir