AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep ve çiyan görmek

Kahve falında akrep ve çiyan görmek

Kahve falında akrep ve çiyan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, kişinin başarılarının artacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Kahve falında akrep ve çiyan gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında akrep çiyan görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına alamet eder.

Kahve falında akrep ve çiyan görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiyan ve akrep görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çiyan öldürmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında siyah çiyan görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işarettir.

Kahve falında ölü çiyan görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işarettir.

Kahve falında çiyan böcek görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta çiyan görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir