AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta çiyan görmek

Kahve falında yatakta çiyan görmek

Kahve falında yatakta çiyan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta çiyan gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında yatakta çiyan görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiyan öldürmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiyan böcek görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan çiyan görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, üstün başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında çiyan ve akrep görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında akrep ve çiyan görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında çiyan sokması görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek çiyan görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir