AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiyan ve akrep görmek

Kahve falında çiyan ve akrep görmek

Kahve falında çiyan ve akrep görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında çiyan ve akrep gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Kahve falında akrep ve çiyan görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ailesini hem gururlandıracağına inanılır.

Kahve falında akrep çiyan görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiyan ve akrep görmek çirkin sözler işitileceğine, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiyan böcek görmek niyetlendiği işlere gireceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret etmektedir.

Kahve falında çiyan öldürmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yılan çiyan görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çiyan görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında böcek çiyan görmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir