AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiyan böcek görmek

Kahve falında çiyan böcek görmek

Kahve falında çiyan böcek görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiyan böcek gördüyseniz:

  • Kritik noktaya dogru gidiyorsunuz.

Kahve falında çiyan böcek görmek fal sahibinin şansının açılacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında böcek çiyan görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta çiyan görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında çiyan sokması görmek iş hayatının düzeleceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yılan çiyan görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında siyah çiyan görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında çiyan öldürmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında akrep ve çiyan görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir