AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra hazırlamak

Kahve falında sofra hazırlamak

Kahve falında sofra hazırlamak yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında sofra hazırlamak gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Kahve falında ramazan sofrası hazırlamak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet eder.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek sofrası hazırlamak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işarettir.

Kahve falında sofra hazırlamak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulur.

Kahve falında misafire sofra hazırlamak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makamının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra hazırladığını görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye sofra hazırlamak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine sofra hazırlamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir