AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yeni elbise giymek

Kahve falında siyah yeni elbise giymek

Kahve falında siyah yeni elbise giymek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sözünde duracağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında yeni siyah elbise giymek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yeni elbise giymek bazı operasyonlar geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı yeni elbise giymek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeni mavi elbise giymek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulur.

Kahve falında yeni takım elbise giymek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, mutlu bir evliliğe delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bi elbise giymek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni elbise alıp giymek zor ve kötü günlerden geçeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir elbise giymek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir