AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek evlat sahibi olmak

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, elindekileri kaybedeceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası sorunlara neden olabilir.

Kahve falında erkek evlat sahibi olduğunu görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek evlat sahibi olmak yüküne ortak olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında erkek evlada sahip olmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında evlat sahibi olmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu evlat edinmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek evlat edinmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek evlatlık görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek evlat edinmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir