AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabun atmak

Kahve falında sabun atmak

Kahve falında sabun atmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, rahata ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında sabun atmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi, bağlantılarınızı veya iş birliklerinizi ilgilendiren konularda beklenmedik gelişmeler olabilir.

Kahve falında sabun atmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü sabunla yıkamak daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arap sabunu görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turuncu sabun görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, daima önüne bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eli sabunla yıkamak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında elini yüzünü sabunla yıkamak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında saçta sabun görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir