AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine rimel görmek

Kahve falında birine rimel görmek

Kahve falında birine rimel görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında birine rimel gördüyseniz:

  • Biraz kazalara eğilimlisiniz.

Kahve falında rimel sürdüğünü görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirpiğine rimel sürmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Kahve falında gözlerine rimel sürmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine işarettir.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, ettikleri duanın kabul olacağına yorulur.

Kahve falında rimelli kirpik görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, para ve zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil rimel görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirpiklerine rimel sürmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sağlığının bozulacağına delalettir.

Kahve falında kendine rimel sürmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir