AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil rimel görmek

Kahve falında yeşil rimel görmek

Kahve falında yeşil rimel görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil rimel gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında yeşil rimel sürmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil rimel görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze rimel çekmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında birine rimel görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında rimelli kirpik görmek çok iyi mevkilere geleceğine, işinde verimsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi rimel görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Kahve falında kirpiğe rimel sürmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendine rimel sürmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir