AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı peçete görmek

Kahve falında kırmızı peçete görmek

Kahve falında kırmızı peçete görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı peçete gördüyseniz:

  • Tartışmamalı, pozitif olmalısınız.

Kahve falında kırmızı peçete görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden peçete almak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında peçete satın almak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dantel peçete görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında peçete istemek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah peçete görmek endişelerinin son bulacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe peçete görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli peçete görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir