AnaSayfa / Genel / Kahve falında havlu peçete görmek

Kahve falında havlu peçete görmek

Kahve falında havlu peçete görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havlu peçete gördüyseniz:

  • Bazı konularda aşırılıklara kaçmanız ya da karşıt görüşlü kişilerle karşılaşmanız imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında havlu peçete görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümüklü peçete görmek çok hayırlı haberler alacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz peçete görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında birinden peçete almak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kirli peçete görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında mavi peçete görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında temiz peçete görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz peçete vermek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir