AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine numaranı vermek

Kahve falında birine numaranı vermek

Kahve falında birine numaranı vermek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında birine numaranı vermek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Kahve falında telefon numarası görmek rahat erileceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında piyango numaralarını görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük numaralı ayakkabı görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine yorulur.

Kahve falında hesap numarası görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına yorulur.

Kahve falında birinin numarasını almak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden telefon numarası almak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında loto numaralarını görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında telefon numarası istemek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir