AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mont vermek

Kahve falında birine mont vermek

Kahve falında birine mont vermek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok sağlıklı olunacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalettir.

Kahve falında birine mont vermek gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında arkadaşından mont almak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni bir mont almak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında mont giydiğini görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Kahve falında montunu bulamamak kafa olarak daha rahat edileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın mont giymek parasız ve işsiz kalacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına yorulur.

Kahve falında ıslak mont görmek bir akrabadan hata görüleceğine, rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek montu görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi deri mont görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir