Kahve falında arkadaşından mont almak

Kahve falında arkadaşından mont almak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşından mont almak gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşından mont almak sağlık sorunlarından kurtulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet eder.

Kahve falında mont hediye almak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mont kesmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski montunu giymek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah mont görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil deri mont giymek borçların kısa zamanda ödeneceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah mont giydiğini görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında lacivert mont giymek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top