AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtta akrep görmek

Kahve falında sırtta akrep görmek

Kahve falında sırtta akrep görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hastalıklarının son bulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, zorlukların son bulacağına, devlete hizmet etmeye, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtta akrep gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında sırtında akrep görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtta akrep görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında zehirsiz akrep görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında turuncu akrep görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde akrep görmek âlim kimselerden feyz alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında böcek ve akrep görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrep yuvası görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında birçok akrep görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir