AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kılıç vermek

Kahve falında birine kılıç vermek

Kahve falında birine kılıç vermek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kılıç vermek gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Kahve falında kılıç kullanmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalettir.

Kahve falında kılıçla görmek büyük bir adım atılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kılıç kını görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek sorunlarının sürekli artacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında iki uçlu kılıç görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde kılıç tutmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yeni bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti alinin kılıcını görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir