AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun sevmek

Kahve falında kavun sevmek

Kahve falında kavun sevmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, elinin darlığa düşeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kavun sevmek gördüyseniz:

  • Olayları içinize atmayıp, bağırıp çağırırsanız hem ferahlarsınız hem anlaşmazlıkları önlemiş olursunuz.

Kahve falında kavun sevmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kavun görmek kısmetinin hep açık olacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında kavun hediye almak büyük bir zenginlik kazanılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek çok rahat bir döneme girileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yumuşak kavun görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uluk kavun görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir