AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kahve yapmak

Kahve falında birine kahve yapmak

Kahve falında birine kahve yapmak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, donanımlı kılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kahve yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Kahve falında başbakana kahve yapmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kahve yapmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahve pişirmek kahve yapmak hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında acı kahve yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölen birine kahve yapmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü türk kahvesi yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birine kahve yapmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında kahve yapmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir