AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine kahve yapmak

Kahve falında ölen birine kahve yapmak

Kahve falında ölen birine kahve yapmak zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kahve yapmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında başbakana kahve yapmak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine kahve yapmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve yapmak ve ikram etmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve servisi yapmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine türk kahvesi yapmak aksine işe neredeyse köstek olacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görücülere kahve yapmak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çay kahve yapmak zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında turk kahvesi yapmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir