AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kafa tutmak

Kahve falında birine kafa tutmak

Kahve falında birine kafa tutmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kafa tutmak gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında birine kafa tutmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kafa tutmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası tutmak huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kafasından tutmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın kafasını tutmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını tutmak gösterilen sabrın tükeneceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir