AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iyilik yapmak

Kahve falında birine iyilik yapmak

Kahve falında birine iyilik yapmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Kahve falında birine iyilik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Kahve falında birine iyilik yapmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanına iyilik yapmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmana iyilik yapmak karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine iyilik yapmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işarettir.

Kahve falında en iyi arkadaşla kavga etmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına delalettir.

Kahve falında iyi şeytan görmek yol alacağına, ana baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla iyi olmak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir hastanın iyileştiğini görmek zor durumlara düşüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir