AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine ip vermek

Kahve falında birine ip vermek

Kahve falında birine ip vermek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına inanılır.

Kahve falında birine ip vermek gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Kahve falında beyaz ip bağlamak kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ince ip görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında ip üzerinde uçmak zor bir durumun üstesinden gelmeye, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında iple uçmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yumak ip görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ip dokumak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ip satın almak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında naylon ip görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir