AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine inci küpe vermek

Kahve falında birine inci küpe vermek

Kahve falında birine inci küpe vermek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iyi habere, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birine inci küpe vermek gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Kahve falında incili küpe görmek eşlerinin kapanacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet eder.

Kahve falında incili küpe takmak bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, araba alınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inci küpe görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz inci küpe görmek zor bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında inci küpe aramak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah inci küpe takmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, rahat bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz incili küpe görmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir