AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine iftira atmak

Kahve falında birine iftira atmak

Kahve falında birine iftira atmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, heveslerinin biteceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birine iftira atmak gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında birine iftira atmak dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kem gözlere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasına iftira atmak şöhretli biri olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak sıkılacağına ve üzüleceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında iftira uğramak canın sıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulur.

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında birinin iftira attığını görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iftiradan kurtulmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir