AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına iftira atmak

Kahve falında başkasına iftira atmak

Kahve falında başkasına iftira atmak iş hayatında sorun yaşanacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yüzünde güller açacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasına iftira atmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri görmek veya ayırt etmek zor olabilir veya bir dakikadan diğerine değişen olaylar kafa karıştırabilir.

Kahve falında birine iftira atmak onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başkasına iftira atmak yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında iftiradan kurtulmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalettir.

Kahve falında birinin iftiraya uğradığını görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında iftira etmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iftira atılması görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sana iftira attığını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir