AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, makamını garantileyeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak ev içinde mutluluğun artacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında birinin iftiraya uğradığını görmek doyasıya hasret gidereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftira uğradığını görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında iftiraya uğradığını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iftira uğramak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine iftira atıldığını görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir