AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında işyerinde iftiraya uğramak bütçesinin küçüleceğine, işlerin iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında iftira uğramak işlerinin kapanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında biri tarafından iftiraya uğramak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iftiraya uğradığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin iftiraya uğradığını görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iftira uğradığını görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında birine iftira atıldığını görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında iftira etmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir