AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine hediye bakmak

Kahve falında birine hediye bakmak

Kahve falında birine hediye bakmak işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, moralinin yükseleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret eder.

Kahve falında birine hediye bakmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında hediye bakmak kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine hediye bakmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir binaya bakmak ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine bakmak attığı her adımı düşüneceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hastalara bakmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan denize bakmak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir