AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük sıkıntılar içine gireceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamalısınız.

Kahve falında yeni ayakkabılara bakmak yeni yollara girileceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında yeni ayakkabıya bakmak güzellik ve hayır geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni araba bakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeni ev bakmak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ev bakmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafetler bakmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni kıyafet bakmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe bakmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir