Kahve falında birine bakmak

Kahve falında birine bakmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına yorulur.

Kahve falında birine bakmak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi açıkça belirtip, pazarlık aşamasında kendi lehinize adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında dürbüne bakmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti bakmak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işarettir.

Kahve falında geriye bakmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğa bakmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına bakmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında köprüden denize bakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Kahve falında gözün içine bakmak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir