AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine gözleme vermek

Kahve falında birine gözleme vermek

Kahve falında birine gözleme vermek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine gözleme vermek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz ya da sözlerinizi yerine getirmemeniz durumunda duygusal problemler ortaya çıkabilir.

Kahve falında sıcak gözleme görmek kısmetinin açık olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına alamet eder.

Kahve falında birine gözleme vermek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında gözleme pişirdiğini görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında gözleme yapıp yemek hayırlı bir işe başlayacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözleme yediğini görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kıymalı gözleme yapmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında gözleme yemek görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleme satın almak dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir