AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleme yemek görmek

Kahve falında gözleme yemek görmek

Kahve falında gözleme yemek görmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözleme yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Kahve falında yağlı gözleme yemek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işarettir.

Kahve falında patatesli gözleme yemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıspanaklı gözleme yemek kimseye el açmadan yaşayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözleme yemek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Kahve falında kıymalı gözleme yemek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleme yemek görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında peynirli gözleme yemek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak gözleme yemek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir