AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleme yediğini görmek

Kahve falında gözleme yediğini görmek

Kahve falında gözleme yediğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında gözleme yediğini gördüyseniz:

  • Düşünmeden kabul edebileceğiniz şeyler sizi zor duruma sokabilir.

Kahve falında gözleme yediğini görmek verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleme satın almak maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında sıcak gözleme görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden gözleme almak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş gözleme görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında patatesli gözleme görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında gözleme yaptığını görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ıspanaklı gözleme yemek hile ile mal elde edeceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir