AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablayla yürümek

Kahve falında ablayla yürümek

Kahve falında ablayla yürümek anne babanın birbirine düşeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hane içine ay doğacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablayla yürümek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Kahve falında ablayla yürümek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ablayla konuşmak sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ablanın sevgilisini görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi ablanı görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın çocuğu olduğunu görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, zorluklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında abi abla görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Kahve falında ablasıyla kavga ettiğini görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abla ve baba görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, hayırlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir