AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye dua okutmak

Kahve falında ölüye dua okutmak

Kahve falında ölüye dua okutmak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına yorulur.

Kahve falında ölüye dua okutmak gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüye dua okunduğunu görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ölüye dua okutmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında dua okuyan birini görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde dua okutmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hocaya dua okutmak adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dua okuyarak uyanmak bazen istemediği şeyler yapacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında dua okuyup uyumak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında dua okuyarak uçmak hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir