AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dikkatli bakmak

Kahve falında birine dikkatli bakmak

Kahve falında birine dikkatli bakmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine dikkatli bakmak gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Kahve falında birine dikkatli bakmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında dikkatli bakmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikkatli olmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya bakmak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya bakmak böylece hayatından memnun olacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında nehre bakmak malının, parasının ve makamının artacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında köprüye bakmak şansının hep açık olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında durgun denize bakmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir