AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya bakmak

Kahve falında arabaya bakmak

Kahve falında arabaya bakmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, takdir toplayacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabaya bakmak gördüyseniz:

  • Bahsi geçen başlıklarda yanlış anlaşılmalar, iletişim problemleri, gecikmeler v.b aksilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında araba bakmak endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba camından bakmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında arabaya bakmak yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni araba bakmak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, beklentilerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında yıldıza bakmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında evin balkonundan bakmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının avret yerine bakmak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan aşağı bakmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir