AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek altınlar görmek

Kahve falında çeyrek altınlar görmek

Kahve falında çeyrek altınlar görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, can sıkıntısının geçeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altınlar gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok çeyrek altın görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın taktığını görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çeyrek altının çalındığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın verdiğini görmek ele geçen parada artış olacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında çeyrek altın satın almak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında birinden çeyrek altın almak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın hediye etmek huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir