AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla yemek yemek

Kahve falında akrabayla yemek yemek

Kahve falında akrabayla yemek yemek maddi gücünün eksileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında akrabayla yemek yemek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerin peşinden gitmeniz gerekiyor.

Kahve falında akrabalarla yemek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında akrabayla yemek yemek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, ters giden durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akrabaya yemek yedirmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalettir.

Kahve falında akrabanın evinde yemek yemek zararlı kişilerden uzak durulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla yemek yediğini görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında akrabadan tokat yemek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında akrabalarla yemek yemek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, kendi işinin patronu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir