AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla yemek yemek

Kahve falında akrabalarla yemek yemek

Kahve falında akrabalarla yemek yemek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında akrabalarla yemek yemek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında akrabalara yemek vermek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla yemek yemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabadan tokat yemek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla yemek yemek saygınlık kazanacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Kahve falında akrabaya yemek vermek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, yerinde saymayacağına delalet eder.

Kahve falında akrabalarla yemek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın evinde yemek yemek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarla et yemek kazançlı bir işe girileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir