AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, güzel davetler alacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Kahve falında akrabalarla yemek tatsız haberlerin alınacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş akrabayla yemek yemek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla yemek yemek her kararlarında onların arkasında olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında akrabaya yemek yedirmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş akrabaya yemek vermek namının yürüyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla et yemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında akrabalara yemek vermek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında akrabalarla yemek yediğini görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir