AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay doldurmak

Kahve falında çay doldurmak

Kahve falında çay doldurmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kapanan kapıların açılacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Kahve falında çay doldurmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insan sizin verdiğiniz değere layık olmayabilir.

Kahve falında çay doldurduğunu görmek günahkâr olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında kendine çay doldurmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında birine çay doldurmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çay doldurmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bardağa çay doldurduğunu görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bardaklara çay doldurmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçlarının ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında poşete toprak doldurmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işaret eder.

Kahve falında pamuk doldurmak rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir