AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine bıçakla saldırmak

Kahve falında birine bıçakla saldırmak

Kahve falında birine bıçakla saldırmak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak kendisi ile baş başa kalacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla birine saldırmak akıl vereceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırmak sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçakla saldırmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin bıçakla saldırdığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında tavuğun saldırdığını görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında hayvanların saldırdığını görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga saldırdığını görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir