AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla saldırmak

Kahve falında bıçakla saldırmak

Kahve falında bıçakla saldırmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırmak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde hoşça vakit geçireceğiniz, sevdiğiniz kimselerle, güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunöanız olasıdır.

Kahve falında birinin bıçakla saldırdığını görmek daha çok iş yapacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına işarettir.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla saldırmak günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işarettir.

Kahve falında elinde bıçakla saldırmak masabaşı bir işe girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birine saldırmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında kediye saldırmak şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında devenin saldırdığını görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kurtların saldırdığını görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir