AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla birine saldırmak

Kahve falında bıçakla birine saldırmak

Kahve falında bıçakla birine saldırmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla birine saldırmak gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını yüklenebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla saldırmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında elinde bıçakla saldırmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine bıçakla saldırmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin bıçakla saldırdığını görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla birine saldırmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanın saldırdığını görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın başkasına saldırdığını görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birilerinin saldırdığını görmek üstünlük elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir